torstai 29. tammikuuta 2015

Lumikin pää ja muita löytöjä :)





1. Löytö: Lumikin pää


Hihii! Otsikko ei voi olla yhtään omituisempi, mutta Lumikin pää on mielestäni jonkinlainen löytö :)
Sain kyseisen pään siskoltani, joka oli löytänyt sen kirpputorilta muistaakseni 0,20 € hintaan. 
Pää on siis aika pieni, ei mikään iso. 
Pettymys oli kyllä suuri, kun Lumikin pään sisältä löytyikin talo eikä aivoja :) Heh!
No joo, vitsit sikseen! Uskon, että Lumikin pää on ehkä sellainen Polly Pocket juttu tai samankaltainen, joita myytiin joskus 90 - luvulla. En usko sen olevan kovinkaan arvokas, mutta aika hauskan näköinen tuo kyllä on. 











2. Löytö: Peter Pan soittorasia


Viime kesänä löysin kirpputorilta Peter Pan soittorasian euron hintaan. Rasia on hyvässä kunnossa ja soittaa oikein hienosti kappaletta "You can fly". Se on ensimmäinen keräilysarjaan kuuluva soittorasia, joka julkaistiin vuonna 2002. Ilmeisesti rasian sisällä oli myös keksejä. Yritin etsiä tietoa jos rasioita on julkaistu enemmänkin, mutta en löytänyt mitään.  Soittorasia ei ole kovinkaan arvokas, mutta kiva löytö.






















3. Löytö: Liisa Ihmemaassa kirja


Disney kirjat ovat vain niin ihania! Tämän ihanasti kuvitetun Liisa Ihmemaassa kirjan sain siskoltani, joka osti sen, mistäs muualtakaan, kuin kirpputorilta. Kirjalla oli hintaa vain euro. Kirja on uudenveroisessa kunnossa. Se on aika iso kokoinen ja hyvin värikäs. 
























3. Löytö: Bambi Aku Ankan Liite Numero 52 B 1991


Jälleen kerran siskoni osti tämän vanhan Bambi sarjakuvan liitteen minulle kirpputorilta. Hintaa sillä oli vain 0,20 € Se oli hieman kulunut, mutta ihan hintansa väärti. 
Nämä Aku Ankan liitteet ovat aika ylihinnoiteltuja huuto.netin ihmeellisessä maailmassa, joten kannattaa pitää kirpputoreilla silmät auki, koska sieltä voi tehdä myös sarjakuva löytöjä.
























torstai 22. tammikuuta 2015

Tuhkimo kokoelma





Keräsin jälleen kerran kaikki yhden klassikon tuotteet samaan kuvaan, tällä kertaa vuorossa oli Tuhkimo. Tästä klassikosta minulla on aika laaja kokoelma ja olen saanut kerättyä melkein kaikki julkaisut eri formaateilla. Kokoelmastani puuttuu vain Tuhkimo blu-ray, sekä Unelmien Prinsessa dvd:n toinen painos. 



Tuhkimo kokoelmaani kuuluu





















maanantai 19. tammikuuta 2015

Punakantisia vanhuksia




Nämä punakantiset video vanhukset ovat toden totta aivan suloisia! :) Kansikuvat ovat suorastaan söpöjä ja ihanan värikkäitä. En valittaisi, jos nykyaikanakin dvd ja blu-ray julkaisut olisivat yhtä ihanan värikkäitä. 
Videot ovat nimeltään: Nalle Puhin Uudet seikkailut: Suuri Hunajaryöstö, Tiku ja Taku Pelastajat vorojen jäljillä sekä Tiku ja Taku Pelastajat: Lampun Henki.
Olen ostanut nämä videot aikoinaan kirpputorilta ja muistaakseni nämä maksoivat yhteensä 1,50 € eli hyvin vähän. Kansipapereissa on kulumaa ja repeämää, sekä koteloissa on vanhoja hintalappuja, mutta näitä vanhoja vhs nauhoja tuskin enää löytyy kovinkaan uudenveroisissa koteloissa. 

Ja sitten pieni tiedotus asia. Eli huomasin juuri discshop.fi sivuilla, että suurin osa tai melkein kaikki Disney klassikko dvd:t ovat poistuvissa tuotteissa! En tiedä onko asialla jokin yhteys siihen, että Disney vastasi minulle julkaisevansa kaikki, luitte aivan oikein KAIKKI Disney klassikot uudestaan tämän vuoden aikana! En tiedä tarkoittaako tämä sitä, että kaikki klassikot poistuvat ensin ja sitten ne julkaistaan uudestaan. Vai, että jo poistuneet klassikot tulevat myyntiin ja näin ollen kaikki klassikot ovat myynnissä samaan aikaan. 
Mutta suosittelen, että kaikki keräilijät käyvät jättämässä DisneySuomen facebook sivuilla palautetta, että klassikot saisivat uudet kansikuvat. Jätin itse yksityisviestillä toiveen, että keräilijöitä ajateltaisiin enemmän ja, että kansikuvia ei kierrätettäisi. 
Joten käykää ihmeessä jättämässä palautetta niin saisimme tulevaisuudessa uusia kansikuvia :)


























perjantai 16. tammikuuta 2015

Suosikki klassikkoni osa 2





Upsista, ensimäisestä suosikki klassikkoni bloggauksesta on vierähtänyt jo tovi, joten päätin jatkaa suosikkieni listausta. Aikaisempaan kirjoitukseen pääsette tästä linkistä, jos vaikka olette unohtaneet ne kolme ensimmäistä suosikkiani :)




4. Kaunotar ja Hirviö

Oikeastaan tämä elokuva tarvitsisi vain yhden sanan kuvaamaan miksi se on yksi lempiklassikoistani: Mestariteos. Mielestäni se on todellakin sitä. Pidän henkilöhahmoista todella paljon ja miljöö on vaikuttava. Koko elokuva on täynnä pieniä yksityiskohtia ja laulut ovat hienoa kuultavaa. Elokuvan tekijöille täytyy kyllä nostaa hattua. 
Kuitenkin juoni on ennalta-arvattava ja mitään suuria yllätyksiä ei tapahdu, joten siksi tämä klassikko ei päässyt kolmen kärkeen. 







5. Prinsessa Ruusunen

Kuka ei voi olla pitämättä Prinsessa Ruususesta? Se on ihana tarina täynnä taikaa. Suomenkielisessä versiossa on hyvät ääninäyttelijät ja tämä on yksi niistä harvoista Disney klassikoista, jonka voin katsoa suomi dubbauksella.
Mutta juoni ei ole kummoinen ja se jossain kohdin tökkii hieman. Itse en ainakaan jaksaisi katsoa yhtään enempää haltijakummien toilailuja. Henkilöhahmoihin olisi voinut panostaa hieman enemmän, sillä Ruusunen ja Prinssi jäävät etäisiksi katsojalle. 







6. Kaksin karkuteillä

Aivan mahtava klassikko! Tämä on varmaan ainoa uusi klassikko josta pidän aidosti! Toimintaa on juuri sopivasti, laulut ovat hyviä, eivätkä liian mahtipontisia. Henkilöhahmot ovat ihan loistavia ja on hienoa huomata, että sivuhahmoihinkin on panostettu. Myös liika sähellys on jätetty pois, elokuva soljuu eteenpäin kivalla temmolla ja sitä on mukava katsella.
 Ainoa asia mikä minua kismittää tässä leffassa on melkein täydellisesti kopioitu vene kohtaus Pienestä Merenneidosta.  Siksi Tähkäpää saa tyytyä sijaan kuusi :)








keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Tarjouksia





Näin tammikuussa alkaa aina alet kaikissa kaupoissa. Yleensä näihin aikoihin voi tehdä hyviä dvd  löytöjä ainakin nettikaupoista. Joten listasin hieman eri kauppojen Disney elokuva tarjouksia.
Kannattaa käydä tsekkaamassa, jos kokoelma ei ole vielä täydellinen :)
Ja huomautan, etten tee kyseisten kauppojen kanssa yhteistyötä vaan ilmoittelen aina silloin tällöin keräilijöille halvoista hinnoista :)

Cdon.comista saa tällä hetkellä jatko-osia aika halvalla. Topi ja Tessu 2, Kronkin uudet kuviot, sekä Peter Pan ja paluu Mikä-Mikä-Maahan dvd:t ovat vain 5,95€ Kaupasta löytyy myös joitan jouluisia Disney elokuvia edullisesti.


  


Karhuveljeni Koda, Urhea, sekä Nemoa Etsimässä dvd:t saa 7,95 € hintaan homeenter.comista.


 


Netanttilasta löytyy aika edulliseen hintaan Prinsessa Boxi, joka sisältää Pieni Merenneito, Urhea, sekä Kaksin Karkuteillä dvd:t. Hintaa boxilla on 14,99 €
Mikki Hiiri Olipa Kerran Joulu, sekä Talven Ihmemaa ovat vain 4,99 € kpl Myös muita jouluelokuvia löytyy halvalla.


 








tiistai 13. tammikuuta 2015

Brother Bear dvd





Muistan kyllä, että jossain aikaisemmassa bloggauksessa kerroin, etten osta enää ulkomaisia dvd tai blu-ray julkaisuja, koska keskityn vain kotimaisiin Disney tuotteisiin. 
Mutta tämän dvd:n ostin ennen, kuin tein tuon bloggauksen. 
Joten tässä on Brother Bear dvd, eli tuttavallisemmin Karhuveljeni Koda. Tämä on siis Yhdysvaltalainen julkaisu minkä huomaa kyllä heti, sillä kansikuva on siistin yksinkertainen ja levyke on kuvallinen! :) Juuri sen takia ostinkin tämän huuto.netistä postikuluineen noin neljän euron hintaan. Mielestäni hinta oli ihan kohtuullinen, vaikka kotelossa onkin kulumaa. Ajattelinkin vaihtaa sen heti, kun löydän jostain sopivamman kotelon.